Vprašajte nas Prva stran

Sistemi za automatizaciju zgrada

infoMetroniku je najveći prioritet optimalan i pouzdan rad sistema, ne zanemarujući pritom udobnost i optimalno korišćenje energije i sigurnost.

Otvorene i moderne tehnologije koje se koriste u Metronikovim sistemima automatizacije zgrada, nude mogućnost uključivanja podataka iz različitih uređaja i IT sistema. Metronikov sistem za automatizaciju zgrada je lako spojiti sa sistemom za rezervaciju hotelskih soba, različitom tehničkom opremom kao što su liftovi, kotlarnice, UPS sistemi, itd.

terme-lasko

 

U većim i kompleksnijim zgradama, HVAC automatizacija, nadzor energije, nadzor pristupa, video nadzor, sigurnosni sistemi i sistemi zaštite od požara mogu biti integrisani u jedan inetgrisan sistem za automatizaciju zgrada. Integrisani sistem automatizacije zgrada nudi lakši rad i udobnost, više felskibilnosti, pouzdanosti, funkcionalne inteligencije i sprovođenje projekta u razumnom vremenu

Osim automatizacije zgrada, danas je optimizacija troškova energije sve važnija i važnija. Metronik prezentira konačna IT rešenja za upravljanje energijom – MePIS Energy.

U saradnji sa Honeywellom, vodećim dobavljačem za automatizaciju zgrada, Metronik nudi širom sveta postavljena rešenja EBI (Preduzeće integracije zgrada ). EBI je trenutno najfunkcionalnije, sveobuhvatno i fleksibilno rešenje za zgrade širom sveta koji nudi svojim korisnicima najveću dodatnu vrednost ulaganja u automatizaciju zgrada i nadzor.

MePIS Energy je modularni IT sistem koji nudi široku funkcionalnost, interfejs pristupačan korisniku i dobre analitičke sposobnosti. MePIS Energy uključuje inteligentni procesni historian od svetski vodećeg industrijskog IT proizvođača – Ge Intelligent Platforms.

Radi poboljšanja efikasnosti potrošnje energije naši klijenti koriste naša rešenja MePIS Energy.

Opširnije

METRONIKOVI KUPCI AUTOMATSKIH SISTEMA ZA ZGRADE

Metronik automatski sistemi za zgrade mogu se naći u hotelima, poslovnim zgradama, tržnim centrima, lekovitim kupalištima, termalnim parkovima, bolnicama i stambenim kompleksima kao i u visoko zahtevnim indutrijskim okruženjima kao što su čiste sobe za farmaceutsku industriju.

Automatski sistemi za zgrade – Metronikova Rešenja

NOVOSTI

Datum: 04.01.2017

GE Digital napravio je četvrtu generaciju HMI/SCADA sistema (GE iFIX ver. 5.8 R2).

Pročitaj više

ZAŠTO VERUJEMO METRONIKU

U 25 godina smo uspešno završili preko 1000 projekata u automatizaciji i proizvodnji informacionhi sistema.

Metronikove projektne ekipe imaju više od 70 inženjerskih stručnjaka za automatizaciju i informacione sisteme.

Pomogli smo mnogim korisnicima u industriji da smanje troškove i povećaju efikasnost svoje proizvodnje.