Vprašajte nas Prva stran

Rešenja za industriju

Metronik je stvorio potpuna rešenja za industrije u automatizaciji, kompjuterizaciji i IT-u. Rešenja integrišu rezultate našeg sopstvenog razvoja, visoko kvalitetne opreme i znanja vodećih svetskih proizvođača.

Automatizacija i računarska kontrola proizvodnih procesa

Metronik omogućuje bolju pouzdanosti i ponovljivost procesa, bolju kontrolu proizvodnje, efikasnost dijagnostike grešaka i viši kvalitet proizvoda...

Pročitaj više

Automatizacija i računarsko upravljanje energetskim sistemom i klimatizacijom

Metronik omogućuje delotvorne kontrole industrijskih energetskih sistema, grejanja i klimatizacije podržavajući energetsku efikasnost..

Pročitaj više

Informaciona podrška proizvodnim procesima pomoću sistema MePIS

Metronik omogućuje sljedljivost materijala i procesa, kontrolu kvaliteta proizvoda, efikasnost procesa, bolje korišćenje opreme i manje troškove proizvodnje...

Pročitaj više

IT rešenja za upravljanje energijom

Metronik daje kompletna IT rešenja za upravljanje energijom.Koristeći moćne alate, integrisane u ova rešenja, značajna ušteda energije može biti generisana (do 15% i više)....

Pročitaj više

Analitička IT rešenja za povećanje efikasnosti proizvodnje i kvalitete

Metronik daje IT sisteme za bolje upravljanje proizvodnjom....

Pročitaj više

Rešenja za industriju

INTEGRACIONI MODEL METRONIK

metronik-model

Metronik prepoznaje izazove moderne prilagodljive proizvodnje; odgovaramo poslovnim potrebama naših korisnika sa širokim spektrom inovativnih rešenja. Naš tim visoko sposobnih inženjerskih stručnjaka isporučuje rešenja svetske klase, uključujući:

  • Proces upravljanja i tehnologiju rešenja za automatizaciju
  • HVAC i sisteme energetskog upravljanja automatizacije
  • Moćna IT rešenja za proizvodnju i upravljanje energijom

 

U kombinaciji, stručnost u automatizaciji, kontrola procesa i IT nam omogućuje da razvijamo jedinstvene pogodnosti za naše korisnike. Pri projektovanju IT rešenja za upravljanje proizvodnjom koristimo prednosti podataka prikupljenih u realnom vremenu iz opreme proizvodnje i šaljemo izuzetnu vrednost našim klijentima. Razvijajući rešenja za kontrolu procesa svesni smo da transformisanje procesnih podataka u poslovni kontekst daje našim korisnicima konkurentnu prednost.

 

FOKUSIRANI NA RAZLIČITE INDUSTRIJE

Metronikova automatizacija i IT rešenja su implementirani u farmaceutsku industriju, industriju hrane i pića, hemijsku industriju, industriju stočne hrane, industriju građevinskog materijala, metalurgiju, metaloprerađivačku industriju, elektrane, itd.

 

GARANCIJA KVALITETA

Razvoj implementacija Metronikovih rešenja je u skladu sa standardom kvaliteta ISO 9001:2008 koje je postignuto za sve Metronikove aktivnosti. Metronik rešenja su podržana dobrim preporukama proizvođačke prakse kao i sa industrijskim standardima za automatizaciju S88.01 i S95.01. Metronik automatizacija i IT sistemi su razvijeni u skladu sa specifičnim regulatornim zahtevima usuglašavanja individualnih industrija npr. HACCP i EU 178/2002 za industriju za hranu i piće i GAMP 5 te 21 CFR dio 11 za farmaceutske industrije.

NOVOSTI

Datum: 04.01.2017

GE Digital napravio je četvrtu generaciju HMI/SCADA sistema (GE iFIX ver. 5.8 R2).

Pročitaj više

ZAŠTO VERUJEMO METRONIKU

U 25 godina smo uspešno završili preko 1000 projekata u automatizaciji i proizvodnji informacionhi sistema.

Metronikove projektne ekipe imaju više od 70 inženjerskih stručnjaka za automatizaciju i informacione sisteme.

Pomogli smo mnogim korisnicima u industriji da smanje troškove i povećaju efikasnost svoje proizvodnje.