Vprašajte nas Prva stran

Nova generacija HMI/SCADA sistema proizvođača GE Digital

GE Digital napravio je četvrtu generaciju HMI/SCADA sistema (GE iFIX ver. 5.8 R2).

Pročitaj više

MePIS Energy Buildings 1.7 – nova verzija programske opreme

Za uspešno uvođenje mera štednje energije, i uvođenje energetskog menadžmenta u zgradama, moramo pre svega prepoznati izvorni nivo potrošnje energije, za šta nam je potrebna adekvatna informaciona podrška sa bazom podataka i efikasnim savremenim analitičkim alatima.

Pročitaj više

Proizvodi

gedigital

 

 

 

GE Digital je vodeći svetski proizvođač programske opreme za industrijsku automatizaciju i proizvodnu informatiku kao i opreme za kontrolu i regulaciju.

 


honeywell

 

 

Honeywell je jedan od najvećih svetskih proizvođača opreme i sistemskih rešenja za automatsko upravljanje i tehničku zaštitu u zgradama. U više od 100 miliona domova i 5 miliona zgrada širom sveta, Honeywell-ovi proizvodi, komponente i sistemi regulišu klimu i temperaturu, doprinose podizanju udobnosti i energetske efikasnosti objekata i obezbeđuju ljude i materijalna sredstva.


opto-22

 

 

OPTO 22 proizvođač kontrolera, I/O modula i softverskih proizvoda za industrijsku automatizaciju, daljinsko praćenje i prikupljanje podataka.


vacon

 

Vacon pokreće strast za projektovanjem, proizvodnjom i prodajom samo najboljih AC drives na planeti – i ništa drugo. Vacon ima istraživačko-razvojni i proizvodni pogon u Finskoj, SAD-u, Kini i Italiji.

 


solcon

 

 

Radeći s timom inženjera svetske klase, Solcon postaje vodeći u projektovanju i proizvodnji srednje i niskonaponskih mekih pogona i opreme za upravljanje elektromotorima, specijalizirajući se za pružanje rešenja za najekstremnije uslove AC kontrole elektromotornih kontaktora.

 


SATEL_RGB_SMALL[1]

 

 

Satel je finska kompanija specijalizovana za projektovanje i proizvodnju radio modema za prenos 


VaisalaLogo_PMS 313C

 

 

Vaisala je vodeći svetski lider u zaštiti životne sredine i industrijskom merenju. Pruža širok spektar visokokvalitetnih proizvoda za merenje vlage. 

 


ss-regeltechnik

S+S Regeltechnik je Nemačka kompanija koja pruža široku lepezu inovativnih senzora i odašiljača za merenje temperature, vlage, pritiska, svetlosti i kvalitete vazduha.

 


esser

Esser je više od 40 godina sinonim za profesinalna rešenja zaštite od požara sa najvišim zahtevima. Uz sisteme za dojavu požara, sistemi za evakuaciiju, javno obaveštavanje i inteligentno upravljanje predstavljaju okosnicu delatnosti. Inovativne tehnologije, sopstvena proizvodnja, potpuna kompatibilnost i integrabilnost sistema garantuju visoku fleksibilnost i pristupačnu cenu Esser-ovih proizvoda i obezbeđuju Esseru poziciju jednog od svetskih lidera u domenu tehničke zaštite u zgradama.

 


 win911_software_logo-300x86

WIN-911®– siguran, pouzdan i efikasan sistem upozorenja i alarmiranja u procesnim sistemima

 
 

 

 

NOVOSTI

Datum: 04.01.2017

GE Digital napravio je četvrtu generaciju HMI/SCADA sistema (GE iFIX ver. 5.8 R2).

Pročitaj više

ZAŠTO VERUJEMO METRONIKU

U 25 godina smo uspešno završili preko 1000 projekata u automatizaciji i proizvodnji informacionhi sistema.

Metronikove projektne ekipe imaju više od 70 inženjerskih stručnjaka za automatizaciju i informacione sisteme.

Pomogli smo mnogim korisnicima u industriji da smanje troškove i povećaju efikasnost svoje proizvodnje.