Vprašajte nas Prva stran

RSTi-EP CPE100 – nova snažna centralna jedinica za VersaMax I/O

Od savremenih kontrolera se traži da stalno povećavaju mogućnosti, da su pouzdani, lako se povezuju, a ujedno moraju osigurati sigurnost od upada preko web mreže. GE Automation&Controls je te zahteve objedinio u novoj CPU jedinici programabilnog kontrolera PACSystems RSTi-EP CPE100,...
Opširnije

RSTi-EP CPE100 – nova snažna centralna jedinica za VersaMax I/O

Od savremenih kontrolera se traži da stalno povećavaju mogućnosti, da su pouzdani, lako se povezuju, a ujedno moraju osigurati sigurnost od upada preko web mreže. GE Automation&Controls je te zahteve objedinio u novoj CPU jedinici programabilnog kontrolera PACSystems RSTi-EP CPE100, koji radi zajedno sa VersaMax i RSTi I/O modulima , i to po vrlo povoljnoj ceni.  PACSystems RSTi-EP CPE100 je po dimenzijama mala samostalna procesorska jedinica sa velikim mogućnostima komunikacije. Sadrži snažan 1,2 GHz procesor i 1 MB korisničkog memorijskog prostora. Robustna konstrukcija omogućava rad procesora u temperaturnom opsegu -40 C do 70 C. Lako povezivanje omogućavaju četiri ugrađena Ethernet porta sa mogućnošću priključenja na dve nezavisne Ethernet mreže sa podrškom različitim protokolima kao što su Modbus TCP/IP, Profinet, SRTP, EGD. Procesor omogućava povezivanje preko Etherneta sa već proverenim distribuiranim I/O jedinicama VersaMax ili RSTi-EP. Mogućnost prihvatanja različitih porodica I/O jedinica uz izbor prikladnih I/O modula iz bogate ponude GE Automation&Controls omogućava PACSystems RSTi-EP CPE100 sistemu robustnu i cenovno pogodnu izvedbu inteligentnog distribuiranog upravljačko regulacijskog sistema, prilagođenog potrebama korisnika.

Programiranje se vrši sa programskim paketom Proficy Machine Edition 9.5 u programskim jezicima LD, ST, FBD , u skladu sa standardom IEC61131-3, moguća je i upotreba C blokova. Korišćenje standardnog alata za programiranje omogućava i konverziju kao i korišćenje aplikativnih programa napisanih u controlere PAC RX3i, VersaMax ili kontrolere serije 90-30.

 GE Automation&Controls spada među vodeće svetske proizvođače opreme i rešenja za vođenje i nadzor industrijskih procesa. Na raspolaganju je bogata paleta proizvoda, od kompaktnih jednostavnih programabilnih kontrolera, modularnih kontrolera, distribuiranih ulazno-izlaznih jedinica, grafičkih panela, do kompleksnih redundantnih rešenja za kritične sisteme vođenja.

Za više informacija kliknite ovde.

Nazad na novosti