Vprašajte nas Prva stran

Proizvodnja

infoMetronik prepoznaje izazove moderne prilagodljive proizvodnje; odgovaramo poslovnim potrebama naših korisnika sa širokim spektrom inovativnih rešenja. Naš tim visoko sposobnih inženjerskih stručnjaka isporučuje rešenja svetske klase

To nas stavlja u privilegovan položaj. Kada nastupamo informatički, u potpunosti razumemo moć podataka koji dolaze iz mašina i energetskih sistema. Kada nastupamo kao automatičarski, svesni smo moći informacija, koje kao procesne podatke stavljamo u poslovni kontekst.

OSIGURANJE KVALITETA

Istraživanje i implementacija Metronikovih rešenja je u skladu sa standardom kvaliteta ISO 9001:2008 koje je postignuto za sve Metronikove aktivnosti.

Metronik rešenja su podržana dobrim preporukama proizvođačke prakse kao i sa industrijskim standardima za automatizaciju S88.01 i S95.01. Metronik automatizacija i IT sistemi su razvijeni u skladu sa specifičnim regulatornim zahtevima usaglašavanja individualnih industrija npr. HACCP i EU 178/2002 za industriju hrane i pića i GAMP 5 te 21 CFR dio 11 za farmaceutske industrije.

FOKUSIRANI NA RAZLIČITE INDUSTRIJE

Metronikova automatizacija i IT rešenja su implementirani u farmaceutsku industriju, industriju hrane i pića, hemijsku industriju, industriju stočne hrane, industriju građevinskog materijala, metalurgiju, metaloprerađivačku industriju, elektrane, itd.

 

NOVOSTI

Datum: 04.01.2017

GE Digital napravio je četvrtu generaciju HMI/SCADA sistema (GE iFIX ver. 5.8 R2).

Pročitaj više

ZAŠTO VERUJEMO METRONIKU

U 25 godina smo uspešno završili preko 1000 projekata u automatizaciji i proizvodnji informacionhi sistema.

Metronikove projektne ekipe imaju više od 70 inženjerskih stručnjaka za automatizaciju i informacione sisteme.

Pomogli smo mnogim korisnicima u industriji da smanje troškove i povećaju efikasnost svoje proizvodnje.