Vprašajte nas Prva stran

Infrastruktura

infoU infrastrukturne objekte kao što su vodovod, elektrane, procesi sistema za grejanje na daljinu su vrlo često slični sistemima s kojima se susrećemo u industriji, no više puta su potrebne specijalne funkcionalnosti sistema nadzora.

 

sz-resitve

U kontroli komunalnih sistema potreban je složen nadzor nad infrastrukturom. Sistemi nadzora moraju imati dobre dijagnostičke alate i mogućnost trenutnog odgovora. Pouzdane komunikacije su često potrebne tako da je prenos odabrane informacije u kontrolni centar osiguran čak i ako je veza između centra i lokalne podstanice privremeno prekinuta

 

Metronikovo rešenje za nadzor i kontrolu distribuiranih objekata je među vodećima i nabjoljima na tržištu. Prednosti Metronik rešenja su:

  • Visoka funkcionalnost u kontrolnom centru i preko lokalnih stanica
  • Korišćenje svim široko prihvaćenim komunikacijskim metodama
  • Fleksibilna arhitektura
  • Mogućnost zalihosne arhitekture celoga sistema, ako je to potrebno
  • Visoka pouzdanost

 

 

 

 

 

telekom-infrastrukturni-objekti

Danas, upravljanje potrošnjom energije postaje sve više i više važno u infrastrukturnim objektima. Metronikovo MePIS E&E (engl. Energy and Ecology)rešenje pruža sve potrebne funkcionalnosti za efikasno praćenje i analiziranje potrošnje energije i optimiziranje korišćenja energije, čak i ako su objekti geografski udaljeni.

MePIS E&E je modularni IT sistem koji nudi široku funkcionalnost, interfejs prilagođen korisniku i dobre analitičke sposobnosti. MePIS E&E se bazira na inteligentnom proces historianu svetski vodećeg industrijskog IT proizvođača – GE Intelligent Platforms.

INFRASTRUKTURNI OBJEKTI U KOJIMA NASTUPAMO

Naša rešenja su prihvaćena na vodovodnim i kanalizacijskim objektima, toplanama, sistemima daljinskog upravljanja grejanjem, elektranama, komunikacijskim sistemima i sistemima upravljanja železnicom.

NOVOSTI

Datum: 04.01.2017

GE Digital napravio je četvrtu generaciju HMI/SCADA sistema (GE iFIX ver. 5.8 R2).

Pročitaj više

ZAŠTO VERUJEMO METRONIKU

U 25 godina smo uspešno završili preko 1000 projekata u automatizaciji i proizvodnji informacionhi sistema.

Metronikove projektne ekipe imaju više od 70 inženjerskih stručnjaka za automatizaciju i informacione sisteme.

Pomogli smo mnogim korisnicima u industriji da smanje troškove i povećaju efikasnost svoje proizvodnje.