Vprašajte nas Prva stran

Hemijska industrija

infoRešenja za serijski orijentisane složene hemijske procese u segmentu proizvodnje materija, što zahteva kompromis između automatizacije visokog kvaliteta i fleksibilnosti procesa. Metronik za takve izazove pristupa s namenskim alatima za serijsko izvođenje ( engl. Profiy Batch Execution) koje podržava razvoj receptura i sprovođenje procesa u skladu sa standardnim S88.

Metronik takođe nudi rešenja za manje zahtevne procese u segmentu proizvodnje materija i za zahtevnije segmente farmaceutske tehnologije ( proces pripreme sterilnih rešenja, proizvodnja ampula i granulata ) gde komplikovanost procesa ne zahteva upotrebu namenskih alata za serijsko upravljanje.

Za takve slučajeve Metronik je razvio vlastite korisničke alate za podršku vođenja procesa receptura u skladu sa standardom S 88. U skladu sa farmaceutskom regulativom u kojoj su rešenja kontrole proizvodnje ključna, Metronik zato strogo sledi preporuke rešenja GMP-a i stvara ih u skladu sa GAMP5 i takođe osigurava sklad s 21 CFR Dio 11.

vodenje-procesov

NOVOSTI

Datum: 04.01.2017

GE Digital napravio je četvrtu generaciju HMI/SCADA sistema (GE iFIX ver. 5.8 R2).

Pročitaj više

ZAŠTO VERUJEMO METRONIKU

U 25 godina smo uspešno završili preko 1000 projekata u automatizaciji i proizvodnji informacionhi sistema.

Metronikove projektne ekipe imaju više od 70 inženjerskih stručnjaka za automatizaciju i informacione sisteme.

Pomogli smo mnogim korisnicima u industriji da smanje troškove i povećaju efikasnost svoje proizvodnje.